OFERTA EDUCATIVA

Els FARMACÈUTICS com a EDUCADORS DE LA SALUT:

 • Farmacèutic comunitari (a l'oficina de farmàcia).
 • Farmacèutic de primària (al CAP).
 • Farmacèutics que es dediquen al camp de l’Òptica, l’Ortopèdia, la Nutrició i l’Alimentació, la Indústria i la Docència.
 • Farmacèutics especialistes: Analistes i Hospital.
 • Inspectors farmacèutics Municipals (IFM).

 • 1. ACTIVITATS DEL COFT

  L'objectiu principal del COFT és donar els serveis i el suport necessaris a tots els col·legiats, a més de col·laborar en millorar la salut pública del nostre territori. Una forma evident d'aconseguir que la nostra societat gaudeixi de bona salut és donant una bona informació i consell a la major part de la població possible.

  Els principals objectius docents del COFT són:

 • Formar el col·lectiu farmacèutic: Planificant i organitzant cursos que permetin que els farmacèutics actualitzin els seus coneixements. Aquesta formació sempre es veurà reflectida en la seva labor diària i, en conseqüència, en una millora assistencial.
 • Organització de grups de treball: Donant suport als farmacèutics que, de forma voluntària, es reuneixen per treballar i aprofundir en diferents temes. Aquesta feina permet preparar diverses activitats docents, com conferències, tallers pràctics....
 • Totes les activitats es poden adreçar a llars d'infants, escoles, col·lectius de jubilats o mestresses de casa, així com a altres professionals sanitaris.


  2. AREES ON EL FARMACÈUTIC DESENVOLUPA ACTIVITAT

 • EDUCACIÓ: llar d'infants, primària, ESO, batxillerat, AMPA's, professorat,...
 • ASSOCIACIONS: jubilats, mestresses de casa, esportistes. . .
 • CAP's I RESIDÈNCIES GERIÀTRIQUES
 • ALTRES PROFESSIONALS SANITARIS

 • 3. OFERTA DOCENT

  Tota l’oferta docent del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona està en contínua actualització i qualsevol col·lectiu pot demanar al COFT qualsevol de les conferències que li interessi.

  El col·lectiu farmacèutic està constantment treballant dins el camp de la promoció de la salut així que, en cas que interessés algun tema nou, també es podria preparar.

  Actualment el Col·legi pot oferir:


  SESSIONS FORMATIVES

  Objectius:
  Cada sessió formativa té una finalitat concreta, depenent del tema que es tracti, per això s’han especificat els objectius per a cadascuna de les sessions que el Col·legi de Farmacèutics té preparada.

  Metodologia:
  Les xerrades són dinàmiques i intentant que els membres del col·lectiu diana hi participin.
  Normalment la presentació es fa amb suport informàtic, amb un document power-point i, si s’escau, es pot lliurar un fulletó en el qual queden recollides les idees més importants de la conferència.

  Contingut:
  Cada xerrada presenta uns continguts concrets que es poden consultar a LLIBRE D'OFERTA EDUCATIVA DEL COFT.


  TALLERS PRÀCTICS DE NUTRICIÓ

  Objectius:
  La filosofia dels tallers és aconseguir que els participants siguin crítics enfront tot allò amb què conviuen cada dia, és a dir, que siguin capaços d'escollir un aliment, una dieta o la pràctica d'un hàbit saludable, coneixent el perquè i els avantatges o desavantatges de la seva elecció.

  Metodologia:
  Després d'una introducció teòrica en el tema, i un cop donada la informació necessària per poder tenir un criteri fonamentat, se situa als participants davant de situacions quotidianes, com anar al supermercat o escollir què menjaran. En aquests contextos, doncs, han de decidir què és el millor per a ells, pel seu creixement i la seva salut.

  Contingut:
  Cada Taller Pràctic presenta uns continguts concrets que es poden consultar a LLIBRE D'OFERTA EDUCATIVA DEL COFT.


  4. INFORMACIÓ, SOL·LICITUD I TARIFES

  Qualsevol consulta relacionada amb aquest tema o les peticions de xerrades que els diferents col·lectius vulguin fer podran fer-les arribar al Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona a través del correu electrònic formacio@coft.cat.

  Per més informació, clicar a LLIBRE D'OFERTA EDUCATIVA DEL COFT.

  Cada sessió formativa impartida pel farmacèutic té un cost de 166,45 € (21 % IVA inclòs) més el desplaçament d'aquesta persona al lloc en qüestió en el cas que s'hagi de desplaçar fora de la seva localitat. Concretament, es paga a 0.30 € per quilòmetre. El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona facturarà aquests serveis a l’empresa que els sol·liciti.


  5. MATERIAL DE SUPORT

  GUIA PRÀCTICA D’ALIMENTACIÓ I NUTRICIÓ SALUDABLE

  Guia editada pel COFT, de la qual en són autors el Grup de Treball Nutrició a l’Escola, a l’abast de tots els interessats (col·legiats, entitats, centres educatius...).

  Preu: 15€ per a col·legiats i 30€ per a no col·legiats.

  Per adquirir-la, cal que enviar un correu a comptabilitat@coft.cat indicant Nom i cognoms, i si es vol recollir la Guia al COFT o bé rebre-la per correu postal (despeses d'enviament certificat 7€).  EMAIL:

  formacio@coft.cat

   

  DOCUMENTACIÓ ADJUNTA:

  Llibre d'Oferta Educativa del COFT

  Butlleta sol·licitud Oferta Educativa

   

   


  Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí