Els professionals farmacèutics de la demarcació es retroben en la Diada Col·legial del COFT

[16-12-2019]
 • El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona va donar la benvinguda als nous col·legiats i va homenatjar els membres que celebren 25 i 50 anys de col·legiació en un acte celebrat el divendres, 13 de desembre
 • Entre els actes de la Diada Col·legial, es va celebrar la tradicional jornada de donació de sang que va comptar amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits i l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona (ICAT)
 • Tarragona, 16 de desembre de 2019

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) va viure aquest divendres, 13 de desembre, la seva Diada Col·legial. L’esdeveniment va estar marcat pel retrobament de més de 200 professionals farmacèutics de la demarcació que formen part del col·lectiu.

  Enguany, els col·legiats van gaudir al vespre, per primera vegada i en exclusiva en el marc de la Nit del Col·legiat, d’un concert itinerant per les diferents capelles de la Catedral de Tarragona que va anar a càrrec de la Coral Concordie, sota la direcció de Montserrat Rios.

  Entre els actes més destacats que van centrar la Diada Col·legial es troben la benvinguda als nous col·legiats amb la imposició de beques i l’homenatge als professionals que enguany han complert 25 i 50 anys de col·legiació.

  Foto

  En aquest sentit, es van lliurar les insígnies de plata als col·legiats que sumen 25 anys i les insígnies d’or –màxima distinció del Col·legi– als que celebren mig segle formant part del COFT.

  El Seminari de Tarragona va ser l’escenari que va acollir aquesta 21a edició de la Nit del Col·legiat que va finalitzar amb un còctel-sopar. El President del COFT, Joaquim Nolla, va destacar que “aquesta cita tan especial permet honorar els col·legiats que han crescut amb el COFT al llarg dels anys i alhora donar la benvinguda als nous col·legiats, que fan que aquesta família cada any sigui més gran”. En aquest sentit, la Diada va simbolitzar el punt de trobada per posar en valor la tasca professional, dirigida a millorar la salut pública del territori.

  Foto

  La jornada de donació de sang enceta el “Mes + Solidari”

  Un any més, entre els actes de la Diada Col·legial del COFT, es va celebrar la tradicional jornada de donació de sang, amb la qual es va donar la benvinguda al “Mes + solidari”. La iniciativa es va celebrar el dijous, 12 de desembre, i va estar oberta a tota la població.

  La jornada, que es va desenvolupar al vestíbul de la seu del COFT a Tarragona de 10 a 13 h, va ser possible amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits (BST) i l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona (ICAT). Enguany, “Fes un regal d’amic invisible, vine a donar sang” va ser el lema que va centrar aquest acte que, en paraules del President del COFT, Joaquim Nolla, “mostra, amb un gest altruista, el compromís del Col·legi amb la societat”.

  Foto

  Cal recordar que aquesta jornada es va celebrar setmanes prèvies al Nadal, quan la donació baixa un 25% a causa del canvi d’hàbits de la població en aquesta època. Cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per cobrir les necessitats i garantir que tothom tingui sang quan en necessita: per a intervencions quirúrgiques, tractaments oncològics, trasplantaments, accidents greus, entre d’altres.

  COFT

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona representa i defensa els interessos generals i professionals dels seus col·legiats vetllant per la bona praxi professional. En l’actualitat aglutina un col·lectiu de més de vuit-cents col·legiats, exercents en els diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia.

  Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables, portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

  Per a més informació:

  Gabinet de Comunicació COFT

  Aida Paredes. aida@garamond.biz - Tel. 977 24 21 28

  Cristina Joanpere  Els informem que la nostra web utilitza cookies de tercers tècniques per recopilar informació estadística dels usuaris que accedeixen a la web.
  Aceptar tot. OK Més informació aquí