Banc de Llet Materna de Catalunya, del BST

La llet materna és el millor aliment que pot rebre un nadó, ja que és molt més completa que qualsevol altra alternativa. És innòcua i conté proteïnes, anticossos i greixos que garanteixen el creixement i protegeixen el lactant de les malalties més freqüents, com ara la diarrea i la pneumònia. També s’ha demostrat beneficiosa per al desenvolupament neurològic i visual.

Així doncs, la donació de llet materna és bàsica per ajudar als prematurs extrems que no poden ser alletats per la seva mare i, en aquest context, el Banc de Llet Materna del Banc de Sang i Teixits recull la llet donada per fer-la arribar als hospitals.

En aquest escenari, les farmàcies amigues de la donació de llet materna col·laboren aconsellant, orientant i informant del procediment a seguir i dels requisits necessaris per a la donació de llet materna. Aquestes farmàcies estan identificades amb un distintiu, no obstant això, pots consultar totes les farmàcies que ho són al llistat a continuació.

Llistat farmàcies amigues donació llet materna


Disposeu de més informació per a donants i/o interessades clicant AQUÍ.


Els informem que la nostra web utilitza cookies de tercers tècniques per recopilar informació estadística dels usuaris que accedeixen a la web.
Aceptar tot. OK Més informació aquí