NP Els farmacèutics de Tarragona consciencien a la població

[06-06-2016]
 • El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona instal·larà, el pròxim dimecres 8 de juny, una carpa de protecció solar a la Rambla President Companys.
 • Durant la jornada s’oferirà atenció farmacèutica personalitzada sobre fotoprotecció i s’aconsellarà sobre el tipus de fotoprotector adequat a cada persona i pell.
 • Tarragona, 6 de juny del 2016
  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), aquest dimecres 8 de juny, conscienciarà a la població de les comarques de Tarragona sobre la importància de protegir-se del sol.

  Aquesta jornada, que compta amb la col·laboració dels Laboratoris Avène, s’engloba en les diverses activitats d’educació sanitària que organitza el COFT any rere any, consistirà en una carpa informativa sobre la fotoprotecció solar. “Estem a punt d’entrar a la temporada estival i com cada any, volem incidir en la població transmetent la formació i els consells necessaris per donar a conèixer la importància de tenir cura amb l’exposició al sol”, explica Amàlia Oliete, Vocal de Dermofarmàcia del COFT i organitzadora d’aquesta campanya.

  Carpa Solar

  La carpa, que enguany estarà instal·lada a la Rambla President Companys, davant del COFT, estarà oberta a tota la població de les 10 h a les 14 h i de les 16 h fins a les 19 h.COFT

  COFT

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona actua com a representant dels interessos generals dels farmacèutics i la defensa dels seus interessos professionals, vetllant per la bona praxi professional dels seus col·legiats. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de prop de vuit-cents col·legiats, exercents en les diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia. Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

  Per a més informació:

  Gabinet de Comunicació COFT

  Lluïsa Descarrega.

  lluisa@garamond.biz - Tel. 663 43 61 78 / 977 24 21 28  Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí