Joaquim Nolla, reelegit president del COFT

[01-07-2016]
 • Ahir va tenir lloc la presa de possessió de la nova Junta de Govern del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona.

 •  

 • El nostre objectiu és fer un col·legi útil per als col·legiats i per a la població en general a la qual ens devem, des de la perspectiva que entre tots fem i som col·legi, en definitiva, que tots sumem, manifestava Nolla, qui renova el càrrec que ostenta des del 2012.

 •  

  Tarragona, 1 de juliol del 2016

   

  Ahir, dijous 30 de juny, va tenir lloc la presa de possessió de la nova Junta de Govern del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT) encapçalada per Joaquim Nolla, després que el passat 30 de maig es va proclamar electa la seva candidatura, renovant així el seu càrrec de president del COFT que ostenta des del 2012.

   

  “El nostre objectiu és fer un col·legi útil per als col·legiats i per a la població en general a la qual ens devem, des de la perspectiva que entre tots fem i som col·legi, en definitiva, que tots sumem”, manifesta Joaquim Nolla, president del COFT.

   

  La resta de la Junta de Govern la conformen:

   

  Vicepresident: Antonio Veciana Nogués.

  Secretari: Jordi Blanch Pastor.

  Tresorer: Jaume Fullana Galofré.

  Vocal 1: Èlia Esteve Seró.

  Vocal 2: Àngels Dronda Ayza.

  Vocal 3: Tània Piqué Calafell.

  Vocal 4: Palmira Jolonch Santasusagna.

  Vocal 5: Vicent Perpiñà Fortea.

   

  Durant l’acte també va tenir lloc la presentació dels responsables de les diferents vocalies del COFT, quedant de la següent manera:

   

  Vocal de Farmacèutics Adjunts: Vicent Perpiñà Fortea.

  Vocal d’Alimentació, Nutrició i Dietètica: Neus Valveny Llurba.

  Vocal de Dermofarmàcia: M. Dolors Andreu Prats.

  Vocal de Distribució: M. Lluïsa Costa Busquets.

  Vocal d’Especialistes en Laboratori i Proves Diagnòstiques: Cristina Gutiérrez

  Fornés.

  Vocal d’Homeopatia i Fitoteràpia: Gema Pons Ciprés.

  Vocal de Farmacèutics d’Hospital: Palmira Jolonch Sansusagna.

  Vocal d’IFM, Medi Ambient i Administracions Públiques: Jaume Felip Sánchez.

  Vocal d’Indústria: Montserrat Bibian Inglés.

  Vocal d’Optometria, Òptica i Acústica Audiomètrica: Helena Molero Ciutat.

  Vocal d’Ortopèdia: Xavier Robusté Folch.

   

  L’esdeveniment, que va tenir lloc a la sala d’actes del COFT a les 20 hores, va comptar amb la presència de diferents personalitats com Jordi de Dalmases i Balañá, president del Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya (CCFC) i del COF de Barcelona; Roger Pla Farnós, gerent de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona; Ismael Piñas Forcadell, gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre; i Alejandro Fernández, primer tinent d’alcalde de Tarragona, entre d’altres.

   

  President i Autoritats

   

  “Des del Col·legi continuarem apostant pels serveis de salut cap a la població, amb el programa d’intercanvi de xeringues, la detecció precoç per infecció de VIH, el programa d’educació sanitària a la gent gran, els consells de salut, la col·laboració amb el banc de la llet materna, la xarxa de famílies cuidadores, el banc de sang i teixits, el banc de medicaments, farmacèutics Mundi, etc., demostrant el nostre compromís amb la societat”, conclou Nolla.

   

  COFT

  El Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona actua com a representant dels interessos generals dels farmacèutics i la defensa dels seus interessos professionals, vetllant per la bona praxi professional dels seus col·legiats. En l’actualitat aglutinen un col·lectiu de prop de vuit-cents col·legiats, exercents en les diferents vessants i especialitats de la professió: oficina de farmàcia, analistes, hospitals, ortopèdia, òptica, dermofarmàcia, alimentació, salut pública, indústria, distribució, docència, homeopatia i fitoteràpia. Com a agents de salut més propers a la població, treballen per fomentar en la societat hàbits saludables portant a terme accions educatives, campanyes de prevenció de la salut, atenció farmacèutica i consell en l’ús correcte dels medicaments.

   

  Per a més informació:

  Gabinet de Comunicació COFT

  Lluïsa Descarrega. lluisa@garamond.biz - Tel. 977 24 21 28

  Cristina Joanpere. Col·legi Oficial Farmacèutics Tarragona  Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
  Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí