El President Puigdemont visita el COFT pels Premis a la Internacionalització de la Cambra de Comerç

[16-09-2016]

President Puigdemont

Ahir dia 16 de setembre la Cambra de Comerç de Tarragona va celebrar en la sala d'actes del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona una nova edició dels Premis a la Internacionalització, amb com a convidat d'honor el Molt Honorable Sr. Carles Puigdemont, President de Catalunya.

Abans de començar l'acte, el President Puigdemont va ser convidat a signar el llibre de visites del COFT on va aprofitar per dirigir un missatge de gratitud al sector farmacèutic:

"És un honor poder ser acollit a la seu del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, que obre les portes amb una gran generositat a la celebració dels 20 anys del lliurament del premis de la Cambra de Comerç.

El govern de la Generalitat té un deute amb els farmacèutics del país, un deute de gratitud per la feina colossal que han fet i fan en condicions difícils. Els agraeixo la comprensió i la generositat, i el compromís per ajudar al país. Gràcies per tot!"

(*veure escrit original en el document adjunt)

Els premiats per la Cambra de Comerç van ser el Celler Sort del Castell (Premi al Creixement Internacional), Elix Polymers (Premi a la Trajectòria Internacional) i PortAventura World Parks & Resort (Premi a la Projecció Internacional de Tarragona).

 El President Puigdemont visita el COFT pels Premis a la Internacionalització de la Cambra de Comerç 31.39 KBPer poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística i analítiques, així com tècniques.
Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització. OK Més informació aquí