CARPA PREVENCIÓ CONSUM ALCOHOL

El proper dia 15 de Novembre el COFT organitza una jornada divulgativa i educativa sobre el consum responsable d’alcohol dirigida a la població en general.

Instal·larem una carpa de salut a la zona de la plaça del Mercat de Tarragona (sortida carrer Cristòfor Colom) en la qual els professionals farmacèutics donaran atenció farmacèutica personalitzada i assessorament sobre els efectes nocius del consum d’alcohol.

Segons el perfil de la persona, es preveuen diferents actuacions que es realitzaran durant la jornada. Per exemple, els adolescents i universitaris podran calcular el que beuen i rebre una orientació sobre si estan en consum de risc o no amb la calculadora “Veus el que beus?” que el Programa Beveu Menys té disponible al seu web.

L’Ajuntament de Tarragona també posarà a disposició d’aquest col·lectiu unes ulleres que simulen la situació d’anar begut. Així, podran observar com això afecta els reflexos i moviments.

També, podran veure quines són les equivalències dels combinats segons les mides del got utilitzat, amb glaçons, etc.

Els pares d’adolescents rebran informació sobre el contingut del tríptic explicatiu sobre l’alcohol que ha estat editat pel COFT. A través d’aquest material, que serà repartit durant la jornada, es farà especial èmfasi en els consells pràctics dirigits a les famílies per tal d’evitar el consum d’alcohol en l’etapa de l’adolescència.

Les persones, que hagin participat en les diferents actuacions previstes a la carpa durant la jornada, rebran un punt de llibre amb la recepta per elaborar begudes saludables, com els sucs, i també seran obsequiades amb un val 2x1 per l’Aquum Spa&Wellness.

L’activitat es durà a terme el divendres 15 de Novembre, coincidint amb el Dia Mundial Sense Alcohol, en horari de 10h a 15h.

Us hi esperem!

 

Carpa


Els informem que la nostra web utilitza cookies de tercers tècniques per recopilar informació estadística dels usuaris que accedeixen a la web.
Aceptar tot. OK Més informació aquí